keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Päivät 6 & 7

Alkuviikko meni tosi nopeeta. Maanantaina oltiin kummitytön synttäreillä. Taas tuli syötyä kakkua :D
Nää synttäripäivät menee aina vähän epäterveelliseks, mut otin välissä aina shaken. Eilenkin tuli yhtäkkiä menoa, niin tein nopeen mansikka shaken maitorahkaan ja mustikoita joukkoon. Hyvin pärjäs pari tuntia liikenteessä sen jälkeen. Kananmunaa oon ruvennu enempi syömään. Sopii kivasti aamupalalla. Kaurapuuroo, marjoja, leipää, leikkelettä, juustoa, kananmuna ja maitoa. Yleensä syön tällaisen aamiaisen. Sillä jaksaa aamun leikit hiekkalaatikolla, metsäretket ja pikkupoikien perässä juoksemiset :)

Lounaalla tykkään syödä jotain nopeaa ja kevyttä. Seuraavaksi otan kokeiluun meidän keitot. Tykkään kummastakin, sekä tomaatista että parsasta. En vaan ole vielä tehnyt niitä itselleni kotona. Keitto täyttäisi hyvin toivomukseni. Nopeaa, kevyttä ja terveellistä.

Välipalaksi olen tehnyt mun lempparia, eli mansikka shake maitorahkaan ja mansikkasurvosta. Viimepäivinä oon lisännyt vielä mustikoitakin joukkoon, niitä kun löytyy pakkasesta enemmän kun mansikoita ;) heh

Päivällinen vaihtelee paljon. Eilen tein lohta ja perunaa. Lisukkeena oli vihreitä papuja ja parsaa. Tänään tein kanasalaattia. Päivällisellä meillä on yleensä koko perhe koolla niin siihen panostan enemmän.

Iltapalaksi joko leipää ja jogurttia/puuroa. Eilen illalla laitoin ruisleivän päälle juustoa ja pienen paistetun munan ja tomaattia. Erilaiset marjakiisselit on myös todella suosittuja meillä. Ja puolukkapuuro <3

Vaikka viikko meni jo, niin meinaan jatkaa tätä elämäntapa muutoksesta kirjoittelua. Haluan jakaa tämän hyväolon kaikille :)

Muistakaa juoda vettä ja jos ei tule päivässä syötyä tarpeeksi hyvin niin onneksi meillä on WELLNESS!

Lisää tietoa saat minulta. heleninjenna@gmail.com / facebook.com/jennanoriflame


Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)