keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Elämäntapa muutos, päivä 1

Olen aina ollut vähän huono syömään ja ruokahalu menee tosi herkästi. On aika vaikeaa yrittää ylläpitää normaalia ateriarytmiä ja muistaa syödä oikein. Itselläni on kaksi pientä lasta ja heille tulee kyllä laitettua ruokaa, mutta se oma syöminen vaan tuppaa jäämään vähemmälle. Iltapäivällä vaan huomaa, että hups, taas en oo syöny koko päivänä oikeen mitään.

Olen käynyt painonhallinta ryhmässä ja sieltä saanut loistavia vinkkejä ja paljon apua syömiseni suhteen. Painoa mun ei tarvitse tiputtaa, mutta haluan saada lisää energiaa, jotta jaksan touhuta vielä enemmän. Ollaan aika paljon ulkona lasten kanssa ja tykätään pitkistä metsälenkeistä. Aika usein vaan äidillä sattuu olemaan se energia juoma tai suklaapatukka mukana :/

Nyt olen luvannut ryhmäläisilleni ja ennenkaikkea ITSELLENI, 
että tsemppaan syömisieni suhteen.
Tänään oli eka päivä, ja kerron teille seuraavat 7 päivää, 
miten elämäntapa muutokseni on lähtenyt käyntiin.

PÄIVÄ 1

Aamulla heräsin ennen lapsia. En ole mikään aamuvirkku, joten silmät ristissä revin itseni irti sängystä. Mieleni teki kääntää kylkeä ja käpertyä lämpimän peiton alle. Suuntasin suihkuun aatellen että vesi piristäisi. Suihkun jälkeen oli kyllä paljon virkeämpi olo! Suosittelen :) Pukeuduttuani laitoin radion päälle ja veden kiehumaan. Availin verhoja ja katselin harmaata säätä. Yritä siinä nyt sitten pysyä hereillä kun on niin pimeetä ja vettä sataa.
Laitoin puurohiutaleet veteen ja ryhdyin kattamaan pöytää. Kuopus heräili ja oli ihmeissään, kun äiti olikin jo hereillä :) Hän istui reippaasti pöydän ääreen odottamaan aamiaista. Jaoin kaurapuuroa lautasille ja kyytipojaksi pistin vielä mustikoita. Esikoinenkin tuli pöydän ääreen. Kello tais olla siinä yhdeksän pintaan ja ryhdyimme kaikki nauttimaan ihanasta puurosta. Pikkusen vielä ruisleipää ja leikkelettä ja juomaksi maitoa.

Lounaaksi söimme tonnikalapitsaa. Sitä oli edellis illasta jäänyt vähän yli, niin syötiin se pois.

Välipalaksi tehtiin sellaisia pieniä ruisleipäsiä. Päälle vaan levitettä, leikkelettä ja juustoa. Meillä oli siivouspäivä, niin tehtiin vähän niinku helppoa ruokaa.

Päivälliseksi keitin perunoita ja porkkanoita ja tein jauhelihakastiketta. Lisukkeeksi tomaattia ja kurkkua paloina. Ja vähäsen äitini tekemiä punajuuria ja suolakurkkuja :)

Iltapalaksi kaksi vaaleaa leipää ja leikkelettä ja juustoa.
Söin ne tossa kahdeksan aikaan, niin äsken (n.klo.22) otin vielä mansikka shaken. Sekoitin maitorahkaa, mansikoita, ja mansikka shakea. Niin hyvää!!! 

Huomenna skarpataan vielä enemmän! Hedelmät meni tänään parempiin suihin (lapsille), joten kävin tässä illalla vielä hakemassa kaupasta lisää niin saadaan heti aamusta syödä :) Myös minäkin ;) heh




Jenna



Tässä tietoa Wellnesistä.
Meillä on Oriflamessa loistavat hyvinvointi tuotteet.

Wellness by Oriflame -tuotteet kaunistavat sisältäpäin. Korkealuokkainen tuotelinja tukee elimistön luonnollista tasapainoa ja auttaa sitä voimaan hyvin. Luonnolliset tuotteet hyödyntävät tieteen uusimpia saavutuksia ja tehokkaimpia raaka-aineita. Wellness by Oriflame on tehty kaikille, jotka haluavat varmistaa kauneuden ja terveyden kannalta olennaisten ravinteiden saannin joka päivä.
Wellness by Oriflame -tuotteet on kehitetty ruotsalaisten tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa. Ruotsalainen alkuperä kertoo tuotteiden huippulaadusta ja korkeista standardeista. Perusteelliset testit ja pitkäaikaiset tutkimukset osoittavat, että Wellness-tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita. Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan GMP-standardeja (Good Manufacturing Practice) noudattamalla.

Meillä on shakeja, keittoja, vitamiineja ja ravintolisiä.
Voimassa oleva esite löytyy täältä.

Itse olen ottanut mansikanmakuisen shaken käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)