tiistai 10. syyskuuta 2013

Uusi jakso alkoi!

Tässä jaksossa on taas mielettömästi kivoja tarjouksia!
Eniten innoissani olen tästä uudesta kaareuttavasta ripsiväristä!


Kurvikkaat ripset —sijoittuvat korkealle monen naisen kauneustoivelistalla. Nyt odotus on vihdoinkin ohi. Esittelyssä Master Curl Mascara, uusi ripsiä kaareuttava ripsiväri Oriflamelta.

Pitkäkestoisen kaarevuuden tekniikka
Kukaan ei halua ripsiä, jotka suoristuvat muutama tunti ripsivärin levittämisen jälkeen. Miksi tyytyä tähän kun voit saada ripset, jotka hypnotisoivat pysyvällä kaarevuudellaan? Master Curl Mascaran Curl Protect –tekniikka sekä kaareva harja taivuttavat ja venyttävät jokaisen ripsen äärimmilleen jopa 14 tunnin ajaksi. Lopputuloksena on jopa 43°  kaarevammat ripset.

Hoitavat aineosat
Curl Protect Technology tekee muutakin kuin vain aikaansaa uskomattoman kaarevat ripset. Se myös hoitaa ripsiäsi. Oliiviöljyjohdannainen parantaa ripsivärin levittyvyyttä tasaisesti joka ripseen.Vahasekoitus (riisin vahauute, karnaubavaha) pitää ripsivärin pehmeäna ja estää koostumusta pakkuuntumasta. Pantenoni hoitaa ripsiä ja E-vitamiini kosteuttaa.

Levitysvinkkejä!
Parhaan tuloksen saat levittämällä ripsiväri kaarevan ripsiharjan sisäkaarella ripsien juuresta niiden kärkeen suuntautuvin vedoin. Tämä erottelee, kaarevoittaa, kohottaa ja erottelee ripset tehokkaasti. Käytä samaa harjan sisäkaarta myös alaripsiin. Tämän jälkeen käännä ripsiharja toisin päin ja harjaa ripset harjan ulkokaarella. Tämä nostaa ripsiä ja tuo niille ekstrapituutta.

Mulla on hyvinkin alaspäin kääntyvät ripset ja joudun aina kääntelemään niitä. Kokeilinkin tätä ripsiväriä ilman ripsien kääntämistä ja WAU! Ripseni näyttivät "normaaleilta" :) Ne jopa kääntyivät hieman ylöspäin! JEE! Nyt oonkin käyttänyt tätä päivittäin. Ensin vähän käännän ripsientaivuttimella ja tätä ripsiin niin ripset näyttää upeilta koko päivän!!

Muita esitteen uutuksia voit katsoa täältä 

ASIAKASETU 

Kun ostat 25 eurolla jakson 13 esitteestä, voit tilata meikkipussin ja 3 sivellintä ASIAKASETUHINTAAN 9,90€ (norm. hinta 28,60€).



Ammattimaisten meikkisiveltimien ansiosta täydellinen meikki on aina ulottuvillasi. Tällä setillä onnistut missä tahansa lookissa - catwalk-meikistä arkimeikkiin.

SETTI SISÄLTÄÄ:

  • Meikkivoidesivellin
  • Kaksipäinen luomivärisivellin
  • Huulipuna/peitevoidesivellin
  • Tilava vetoketjullinen meikkipussi



Laadukkaat siveltimet pysyvät hyväkuntoisina pussukan alaosassa!

NOPEAN TILAAJAN ETU

 
Hemmottelua käsille!

Viisi oleellista käsien- ja kynsienhoitotuotetta sisältävä setti nyt
 vain 9,90€, 
kun ostat sen 10.9.-19.9.2013 välisenä aikana.
 
Upea tarjous on voimassa 10 ensimmäistä päivää jaksolla 13, joten tee siis tilauksesi viimeistään 19.9.2013! 
 
 
SETTI SISÄLTÄÄ
 
Intense Hand Protection ConcentrateTehohoitava käsivoide kuiville ja karheille käsille. Karitevoi, manteli ja arnikkiuute pehmittävät kuivimmatkin kädet ja tekevät niistä taas pehmeät. 50 ml.

Oriflame Beauty Crystal Base & Top CoatTasoittava, hajustamaton aluslakka ja suojaava päällyslakka yhdessä. Timanttipuuteri tekee kovan pinnan. Saa värilakan kestämään pidempään. 7 ml.

Oriflame Nail Butter Advanced Condition ReviverKosteuttava kynsinauhapuikko sisältää hoitavaa kamomillaa, ravitsevaa avokadoöljyä, karitevoita ja pantenolia, jotka tekevät kynsinauhoista pehmeämmät ja kynsistä vahvemmat. Hiero päivittäin kynsinauhoille ja kynsille. 1.6 g.

Oriflame Beauty Nail BufferKynsien kiillotusviila. Viila sisältää neljä kiillotusreunaa. Kauniit kynnet 4 vaiheessa: muotoile, tasoita, pehmitä ja kiillota. Koko: 20 x 15 x 179 mm.

Kosteuden säilyttävät käsineetLevitä käsivoide ja laita hansikkaat käteen. Käytä säännöllisesti saavuttaaksesi parhaan tuloksen. Materiaalit: polyesteri, elastaani. Yksi koko sopii kaikille.  
 
 
Loppuun vielä video missä neuvotaan kuinka teet ranskalaisen manikyyrin Oriflamen tuotteilla!
 
 
Kivaa tiistai iltaa!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)