lauantai 21. syyskuuta 2013

Päivät 3 ja 4

Nyt ollaan taas menty vauhdilla! Eilen en kerinnyt bloggamaan ollenkaan ja nyttenkin pitäis olla jo nukkumassa :D heh
Mutta syöty on sentään keritty! Ainakin melkein ;)

Päivä 3

Söin aamulla muutaman ruisleivän. Oli vähän kiire aamu, joten laitoin leivät pöydälle ja kävin välillä napostelemassa. No eihän sillä nälkä lähteny, joten teimme vielä parin tunnin päästä kunnon kaurapuuroa. Johan jaksoi taas, hetken. Muutaman tunnin päästä tein mansikka shaken sekoitettuna rahkaan ja mansikkasoseeseen. Mun lempparia <3

Lounaaksi kun tuli syötyä tota puuroa niin päivälliseksi tein sitten kanapastaa. Sekin tuli syötyä vähän lennossa, mutta oon tyytyväinen että söin kummiski. Noista shakeista on ollut kyllä hurjan iso apu! Valmistuu niin nopeeta.

Illalla tuli naposteltua vähän kaikenlaista kun olin kyläilemässä, mutta iltapalakin tuli sentään syötyä.
Yksi sämpylä leikkeleen ja juuston kanssa :)

Päivä 4

Tänään aamulla sain nukkua piiiitkään. Aloitin aamuni sohvalla löhöillen ja aamiaista syöden. Ja koska muilla perheenjäsenillä alkoi olla jo lounasaika kun minä vasta söin aamupalaani, niin voitte kuvitella että koko päivän ruokailut meni vähän niin ja näin. Aamupalaksi join pitkästä aikaa appelsiinimehua (oli niiin hyvää!!) ja söin sämpylän leikkeleellä ja juustolla sekä yhden kanamunan.

Iltapäivällä join vanilja shaken sekoitettuna appelsiinimehuun. Ihanan raikas juoma! Meillä on tänään leivottu yhtä sun toista kakkua huomisiin synttärijuhliin, joten en ole vain kerinnyt istumaan alas. Onneksi on tuo shake. Se täyttää ja se on niin monipuolinen. Voit juoda veden/maidon tai mehun kanssa tai sekoittaa rahkan tai jogurtin joukkoon. Ei tartte joka päivä tehdä samaa jos ei halua/kerkiä. Makuja löytyy varmasti jokaiselle!

Illalla teimme kotitekoiset hampurilaiset ja leffaa syödessä söimme vielä tulisia kanansiipiä. Ja jottei nyt ihan epäterveelliseksi mennyt niin oli meillä kurkku- ja porkkanatikkuja ;) heh

Tässä muuten aivan loistava dippi resepti!

Huomenna tulee varmasti olemaan taas kiirettä, mutta pidän shaket mukana!



Aurinkoista sunnuntai päivää kaikille!

Jenna

1 kommentti:

  1. Tätä on mielenkiintosta seurata. Ootko jo huomannut olossas eroa paremman syömisen myötä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)