tiistai 1. lokakuuta 2013

Jakso 14 alkoi

UUSI Ecollagen vahvistettuna kasvin kantasoluilla

TUOTEINFO | Rypyt ovat selvä merkki kollageenin vähäisyydestä. Kasvien kantasolu-uutetta sisältävä uusi Ecollagen aktivoi ajan myötä kollageenin tuotantoa, estää kollageenisäikeiden rappeutumista ja silottaa ryppyjä sisältäpäin. Parannettu, kevyempi ja parabeeniton voidekoostumus.


 

LINJAN PÄÄPOINTIT

Kenelle: Kaikille ihotyypeille + 35 v. päivä- ja yövoide.
Aktiiviaineet: Pro-Collagen Peptide: Solanaceae (peruna) -heimon kasvin kantasolun soluväliaineesta (soluseinämästä) uutettu johdannainen, joka on sekoitus tripeptidejä ja sokereita.

Tuotteet:
Wrinkle Correcting Day Cream spf 15
Juonteita silottava päivävoide on uuden sukupolven ihonhoitoa. Tehostettuna kasvin kantasolu-uutteella ja suojakertoimella 15, päivävoide auttaa silottamaan ryppyjä sisältäpäin ja ehkäisee uusien ryppyjen muodostumista. Uusi, kevyempi koostumus sulautuu ihoosi. Parabeeniton.
Wrinkle Correcting Night Cream -yövoide silottaa nukkuessasi ryppyjä sisältäpäin. Kasvin kantasolu-uutteella tehostettu yövoide täyttää ja silottaa ryppyjä sisältäpäin sekä ehkäisee uusien ryppyjen muodostumista. Täyteläinen, silkkinen koostumus imeytyy ihoon nopeasti. Parabeeniton.


TÄSSÄ JAKSOSSA 
AINUTLAATUINEN 
TUTUSTUMISTARJOUS

PÄIVÄ- TAI YÖVOIDE 

HINTAAN 26,90€ 

(norm.39,00)



Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ihanan pehmeä koostumus <3


Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)