torstai 11. huhtikuuta 2013

Vanhan ajan tunnelmaa


Tänään laitoin tällaisen vanhan ajan tyylisen kampauksen. Oikeesti teen kiharoita, mutta kaunis kampaus näinkin. Laitoin kuminauhan pään ympärille ja kiepautin hius suortuvia siitä ympäri. Kuminauha vois olla vähän toisen värinen, mutta ei se näin kotioloissa haittaa. Ruusu pinnin laitoin vielä koristeeksi, että näyttäis vähän enempi pannalta.

Kokeilin uutta Eye Shadow Duo *klik* duoluomiväriä, värisävynä brown/beige. Mun mielestä tuo beige on vähän vaaleanpunaiseen taittava, mutta sehän sopii mulle kuin nenä päähän :D Tai sitten se värisävy on katsojan silmissä, heh.

Luomiväriä oli helppo laittaa. Pysyy hyvin ja näyttää kauniilta. Plussaa pikkusesta peilistä!

Ripsiin laitoin taas Volume Build -tuuheuttavaa ripsiväriä. Laitoin aluks aamulla yhden kerroksen, sitten kun päätin kokeilla tätä luomiväriä ja lisätä vähän meikkiä, niin laitoin vielä pari kerrosta lisää.
Mun mielestä näyttää nätiltä ja ei yhtään paakkuselta. Mulla vaan on niin alaspäin kääntyvät ripset, että niitä joutuu aina vielä ripsenkääntäjällä kääntää.

Huuliin laitoin Giordan Gold Jewel Lipstick -huulipunaa. Käytin sävyä Cerise Pink. Ihan mahtava huulipuna! Todella kevyt koostumus ja ei tunnu yhtään että olis huulipunaa huulissa. 




Olen ihan rakastunut näihin Giordanin tuotteisiin. Ne ovat todella laadukkaita. Ja jos hintaa pelästyy, niin ei hätää, nämä ovat usein myös tarjouksessa esitteissä. 




Seuraavaksi lupaan esitellä muitaki tuotemerkkejä. 
Myös niitä edullisempia ;)

Jenna

Muistaakahan vastailla kehittämis ideoita,niin osallistutte arvontaan! 
Vastailemaan pääset tästä.



1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)