sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Luksusta hiuksille


Milk&Honey sarjan sampoo ja hoitoaine tekevät hiuksistani täydellisen pehmeät ja kiiltävät. Olen käyttänyt sarjan vartalovoidetta jo vuosia, mutta nyt olen kokeillut myös hiustenhoitotuotteita. Itselläni on kuiva ja herkkä hiuspohja. Välillä olen kokeillut laittaa oikein rypsiöljyä suoraan päähän. Kyllähän se hetken auttaa. Näillä on vähän pidempi aikasempi vaikutus :) Ja mikä parasta; tuoksuvat ihanalta!

Voidemainen sampoo sisältää luomulaatuisia aktiiviaineita. Maitoproteiini ravitsee ja hunajauute kosteuttaa hiuksia. Vaahto tuoksuu ylelliseltä. Sampoo pesee hellävaraisesti, mutta tehokkaasti hiukset ja saa ne näyttämään elinvoimaisilta

Täyteläinen hiustenhoitoaine sisältää luomulaatuisia aktiiviaineita. Ravitseva maitoproteiini ja kosteuttava hunajauute hoitavat, silottavat ja ravitsevat hiuksia. Hiuksiin jää hienostunut tuoksu ja ne näyttävät elinvoimaisilta ja kiiltäviltä.

Lisäksi käytän hiusnaamiota pari kertaa viikossa. Eipä ole hiusten selvittelyssä ongelmia enää. Pari kertaa kammalla niin hiukset on suorat. Aivan super täydellinen tuote!

Ylellisessä ja ravitsevassa hiustenhoitonaamiossa on kevyesti hohtavia kultapigmenttejä. Maito, hunaja ja vehnä antavat hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa ja tekevät hiukset helposti käsiteltäviksi.
Nämä kaikki kolme tuotta ovat muuten tarjouksessa ensi jaksossa ;)

Iloista alkavaa viikkoa kaikille!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)