keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Äitienpäiväksi upea tarjous!

 
UPEA TARJOUS!!
Nopean tilaajan etuna voit tilata upean timantti-tuotesetin VAIN 39,90€!
Etu on voimassa vain jakson 6 kymmenen ensimmäistä päivää. Tee siis tilauksesi viimeistään torstaina 25.4.2013! 
 
 Tilaa vielä lisäksi esitteestä (sivulta 19) settiä täydentävät Diamond Cellular Cream ja silmänympärysvoide upeaan hintaan.

SETIN TUOTTEET:

Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser Ylellinen kaikki-yhdessä -puhdistusneste on puhdistaja, kasvovesi ja silmämeikinpoistoaine. Miselli-tekniikan avulla neste poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti yhdellä pyyhkäisyllä ilman vettä. Hiero kevyesti kasvot ja kaula nesteeseen kostutetulla vanulla. Käytä aamuisin ja iltaisin. 200 ml. (Norm.hinta 29,90€)
Diamond Cellular Night Restorative Treatment Yövoiteessa yhdistyvät uusin tekniikka ja ylelliset aineosat, jotka saavat ikääntyvän ihon näyttämään nuorekkaammalta. Diamond Elixir™ -yhdiste palauttaa ihon kirkkauden ja Cellular Sal Acid uudistaa ihon pintaa aktivoimalla ihosolujen uudistumista. Levitetään iltaisin kasvoille ja kaulalle. Yövoide sopii kaikille ihotyypeille, joissa on näkyviä ikääntymismerkkejä. 30 ml. (Norm.hinta54,00€)

KAUPAN PÄÄLLE:

Diamond Beauty Case -kosmetiikkalaukku
Käytännollisen ja supertilavan laukun koko: 26 (L) x 21 (K) x 18 (S) cm.  Laukku toimitetaan automaattisesti Diamond-kosmetiikkasetin ostajalle. (Kosmetiikkalaukun norm.hinta 15,00€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)