keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Arkimeikki

Heippa! Tässä "pieni" meikkipostaus. Kokeilin uutta Giordanin meikkivoidetta ja Volume Build mascaraa. Tästä näet mitä tuotteita käytin.


Aluksi laitoin Giordani Gold Adaptive Luminous Concealer -Peitevoidetta, jolla sain suurimmat näpyt ja punotukset piiloon. Se sulautuu ihoon ja häivyttää pikkuvirheet todella hyvin. Peitevoide sopii erinomaisesti käytettäväksi Giordani Gold Adaptive -meikkivoiteen kanssa.


Itselläni on ajoittain todella huono iho, niin laitoin vielä Very Me Cover Up Concealer -peitepuikkoa muutamiin kohtiin. Jos on hyvä iho niin yksi peitevoide riittää todella hyvin. Tämä peitepuikko sisältää teepuun öljyä, joka kuivattaa finnejä ja rauhoittaa tulehduksia.



Silmien alle laitoin Giordani Gold Mineral Therapy Concealer -valokynää. Merimineraaliuutteet poistavat väsymyksen jäljet. Peitevoide peittää tummat silmänaluset. Sopii myös hyvin häivyttämään juonteita ja antamaan valoa kasvoille. Ihan mahtava tuote!



Sitten laitoin Giordani Gold Adaptive Foundation -Meikkivoidetta. Itselläni on todella herkkä iho, joten tämä meikkivoide sopii kasvoilleni loistavasti. Se ei kutise ja pysyy kasvoilla kauniina iltaan asti. Sisältää opaalipigmenttejä, jotka jäljittelevät ihon omaa sävyä ja rakennetta. Juonteet silottuvat optisesti ja iho näyttää tasaisemmalta.



Meikkivoiteen päälle laitoin Giordani Gold Supreme Pressed Powder -puristepuuteria. Se olikin unohtunut tuosta ekasta meikki kuvasta. Hienojakoisen, läpikuultavan kiinteäpuuterin silkkijauhe tekee ihosta kauniin pehmeän. Antioksidantit ja suojakerroin 10 suojaavat ihoa.



Olen kokeillut myös Very Me No Time for Shine powder -Puuteria. Puuteri imee ihosta talia ja pitää ihon mattaisena. Luonnolliset värisävyt peittävät pienet näpyt. Sopii myös hyvin Giordanin meikkivoiteen kanssa.



Luomia en tälläkertaa pohjustanut kuin meikkivoiteella ja puuterilla. Rajaukset tein Oriflame Beauty Eye Liner Stylo -rajaustussilla. Helppo käyttää ja saa tarkasti upeat rajaukset.



Luomiväriksi valitsin Oriflamen Smoky Collection -trio luomivärin. Tätä tuotetta ei saa enää, mutta tilalle saatiin  Oriflame Beauty Colour Pro Eye Shadow Trio -trioluomiväri (kuvassa on Smoky Black-sävy) Itse olen tätä myös käyttänyt. Kuusi luomiväripalettia sisältävät kolme toisiinsa täydellisesti sointuvaa sävyä. Pysyy luomissa hyvin eikä paakkuunnu. Tästä sarjasta mulla on Smoky Brown sävy Muista pohjustaa luomet ennen luomivärin laittoa, koska jos luomi on rasvoittuva niin luomiväri paakkuuntuu helpommin luomivakoon.


Ripsiin laitoin Volume Build Mascara tuuheuttavaa ripsiväriä. Yksi kestosuosikistani on Oriflamen Wonder Lash ripsiväri ja tästä tulee kyllä ehdottomasti uusi suosikkini! Ihan mahtava ripsiväri! VoluFlex-koostumus ja megaharja mahdollistavat uusien kerroksien lisäämisen päivän aikana. Ripsiväri pysyy notkeana kuivumisen jälkeenkin eikä ripsiväri sotke, paakkuunnu tai murustu kun sitä levitetään lisää.

Kulmiin vielä Oriflame Beauty Brow Definer Pencil kulmakynää ja kasvoille Giordani Gold Bronzing Pearls aurinkopuuteria.  Niillä saa ihanan hehkun kasvoille. Mulla on sävynä Natrural Bronze. Poskipunasiveltimenä mahtava Giordani Gold Powder Brush.




Huulin laitoin  Oriflame Beauty Power Shine kiiltohuulipunaa. Sävynä mulla oli Peach Nectar.

 Lopputuloksena kaunis arkimeikki :)






Kuva ilman meikkiä:




Mistä tuotteista sinä haluaisit lisätietoa?


-Jenna


Tässä vielä tuotteet hintoineen. Oriflamen sivuilta näkee normaalihinnan ja voimassa olevan tarjoushinnan (jos on tarjouksessa sillä hetkellä). Multa saa myös tuotteista ja hinnoista lisää tietoa. Voit laittaa viestiä vaikka sähköpostiin tai kommentoimalla blogiin.

Giordani Gold peitevoide
Very Me peitepuikko
Giordani Gold valokynä
Giordani Gold meikkivoide
Giordani Gold puristepuuteri
Very Me puuteri

Oriflame Beauty rajaustussi
Oriflame Beauty trioluomiväri
Volume Build tuuheuttava mascara
Wonder Lash ripsiväri
Oriflame Beauty kulmakynä
Giordani Gold puuterihelmet
Giordani Gold poskipunasivellin
Oriflame Beauty kiiltohuulipuna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)