torstai 27. helmikuuta 2014

Aamuvirkku kesällä 2014?

Mä olen ollut viimeaikoinen aamuisin tosi väsynyt. Ylösnouseminen on ollut välillä todella raskasta ja niinä aamuina kun mieheni on lähtenyt iltavuoroon niin olenkin nukkunut helposti yhteentoista saakka. Muina aamuina nostaankin sitten kahdeksan aikaan lasten kanssa.
Kahden viikon haaste meni muuten hyvin. Olen syönyt enemmän, turvotus on laskenut ja olen jaksant paremmin. Ruoanlaitto ei ole oikein innostanut, joten nyt me tehdään mieheni kanssa yhdessä ruokaa ja se vasta hauskaa onkin :) Ei ruoanlaiton tarvitse olla vakavaa ja se on ihanaa kun joku on siinä vieressä auttamassa.

Parsakeitto ja välipalapatukat ovatkin olleet todellinen pelastus. Edellispäivän päivällisestä täytyy kuitenkin riittää vielä miehelleni lounas töihin ja lapsille lounas kotiin seuraavalle päivälle. Välillä siitä ei kuitenkaan riitä niin paljon. Aina sitä laittaa kuitenkin lapset etusijalle ja syön sitten jämäruoat jos riittää. Nyt mulla on kuitenkin kaapissa parsakeittoa ja nyt syön lounaaksi sitä. Keitän vettä, sekoitan parsakeittojauhetta joukkoon, vähän raejuustoa ja leipä kyytipojaksi. Enpähän ainakaan voi sanoa etteikö ruokaa olisi ;) heh

Keitot on hyviä myös ulkoilun jälkeen. Mekin käydään välillä jo heti aamusta asioilla ja kun tullaan kotiin, onkin jo kauhia nälkä. Lämmin keitto sopii siihen väliin paremmin kun hyvin. Oriflamen Wellness keitot sisältävät paljon proteiinia ja riittävästi kuituja. Alhainen GI tasapainottaa verensokeria ja ehkäisee makeanhimoa.

Pääset tutustumaan keittoihin lisää tästä.

Tänään lähdetään iltapäivällä vähän kaupungille ja laukkussa kulkee aina mukana suklaavälipalapatukka :) Eilenkin se oli hyvä pelastus vaunulenkillä kun nälkä tuli :)

Aamulla kokeilin nousta vähän rivakammin ja laitoin tietokoneesta vähän aamujumppaa ;)


Pienen aamuverryttelyn jälkeen tein itselleni virkistävän aamupalan.
Tässä resepti:
1 Banaani
0,5-1dl puolukkaa (voi laittaa myös jotain muita marjoja, esim. lakkaa, tyrniä, vadelmaa...)
1,5dl vettä
0,5dl 0,5dl Wellness Natural Balance Shake mansikkajauhetta
0,5tl Wellness Infusion Revitalise jauhetta

Sekoitin sauvasekottimella pirtelöksi ja join samalla kun luin uutta Talo&Koti lehteä :)
Taidanpa kokeilla huomenna tätä myös! Sen verran pirtsakka olo tuli!


Iloista päivää kaikille!


Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)