keskiviikko 7. elokuuta 2013

JAKSON TARJOUKSIA

Anteeksi pieni tauko. Täällä ollaan oltu vähän flunssassa. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, vai mitä? :) Tätä jaksoa on vielä koko ensi viikko jäljellä.

Mutta nyt niitä jakson tarjousvinkkejä. Tässä esitteessä KAIKKI TARJOUKSESSA!!


UUTTA!


Viimeisen vuoden aikana kaikkialla on puhuttu BB-voiteista. Naistenlehdet ja blogit ovat vakuuttaneet niiden olevan naisten tärkein kosmetiikkatuote. Oriflamen Skin Dream BB Cream on monitoimituote. Yhdessä tuotteessa on viisi ominaisuutta: kosteuttaa, suojakerroin 30, peittää finnit ja ihon pienet virheet, helyttää ja on öljytön.

LINJAN PÄÄPOINTIT

Kenelle: Naiselle, joka haluaa hetkessä virheettömän näköisen ihon. Voiteen alle ei tarvitse lisätä päivävoidetta. Se tasoittaa ihon väriä, peittää finnejä ja punoitusta, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. BB-voide sopii myös herkälle iholle. Yksi voide käy monien tuotteiden sijaan.

Aktiiviaineet: Glyseroli ja kosteuttavat aineosat kosteuttava ihoa. Suojakerroin 30 ehkäisee UVA- ja B-säteiden haittavaikutuksilta.

Käyttö:
Käytä päivittäin meikkivoiteen asemasta. Jos sinulla on kuiva iho, levitä BB-voide iholle kosteusvoiteen tai seerumin jälkeen. Jos sinulla on sekaiho/rasvainen iho, et tarvitse kosteusvoidetta alle.




ASIAKASETU

Osta 25 eurolla tästä esitteestä, niin voit tilata Time Reversing SkinGenist Day & Night Essence- seerumin 
hintaan 18,90€ 
 
JA 

Optimals Seeing is Believing- silmänympärysvoiteen 
hintaan 8,90€!!



PALJON MEIKKEJÄ EDULLISESTI!





Nyt onkin ukkosta ilmasta, joten parasta sammuttaa kone. Palaillaan!
Netti esitettä pääset selailemaan TÄSTÄ

MUKAVIA ALEOSTOKSIA!!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)