keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kauneusilta sunnuntaina!

Heippa taasen! Nyt ollaan kotiuduttu viikon mittaselta mökkilomalta ja on aika palata taas normi rytmiin. Järjestän Oriflame kutsut Sunnuntaina 19.5. klo 15. Manhattanin lähellä osoitteessa Saukonojantie 27, Turku. Kauneusillassa saat testata tuotteita kaikessa rauhassa ilmatteeksi ja ilman ostopakkoa. Jokaiselle osallistujalle on luvassa lahja. Tässä vähän esimakua :)


Jos et pääse paikalle, mutta haluaisit kokeilla tuotteita, voit ottaa minuun yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Meille saa kotiin myös tulla testailemaan tai voin tulla esittelemään tuotteitamme myös sinun luoksesi tai vaikka työpaikalle :) Tämän jakson esitteen löydät täältä. Myös jokaiselle tilaajalle on luvassa lahja! Tilauksen voit laittaa sähköpostiini, niin otan sinuun yhteyttä :)



Kutsuilla on myynnissä myös paljon laukkuja ja pussukkoita. Yläkuvassa on kultainen ja hopea iltalaukku. Alakuvassa meikkipussukoita. Kaikki laukut on keinonahkaa paitsi tuo meikkipussukka missä on tytön kuva.

Ruskea laukku on polyesteriä ja sivellinkotelot nahkaa.
Siveltimet ovat kuvausrekvisiittaa mutta Oriflamelta löytyy oikein kattava valikoima erilaisia siveltimiä mistä voidaan valikoida juuri sinulle parhaimmat. Myös sivellinsettejä löytyy. Kaikki pussukat, laukut ja kotelot alk. 5€!! Sähköpostilla voi myös kysellä jos olet halukas ostamaan mutta et pääse kutsuille!


Kutsuilla on myös arvontaa ja halukkaille käsihoitoja!

Tervetuloa viettämään rentouttava iltapäivä!

Jenna
heleninjenna(a)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)